Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

За нас

Tokmet високотемпературни изолацииФирма „Токмет-ТК” ЕООД е ексклузивен представител на високотемпературните изолации, произвеждани от TANGSHAN ALFISO REFRACTORY FIBER CO., LTD. - компания, основана през октомври 2004 г. от фирмите Alfatec - Австрия и Isotek - Китай, като всяко дружество има равно участие. Изключителното качество на високотемпературните продукти, които предлагаме, е гарантирано от прилагането на най-модерни и иновативни технологии, съчетани с австрийската система за контрол на качеството. Всяка партида изолации, които получаваме, е придружена със сертификат от най-модерна лаборатория за съответствие на продукта. Иновациите, които се прилагат, са сертифицирани по ISO 9001:2015.

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНИ ИЗОЛАЦИИ ISOTEK

Продуктите с търговско наименование ISOTEK са произведени от висококачествени алумино-силикатни влакна. При производството им са използвани върхови високотемпературни технологии.

ISOTEK продуктите се характеризират с устойчивост на висока температура, ниска топлопроводимост, устойчивост на корозия, устойчивост на резки промени на температурата и са лесни за употреба.

ISOTEK продуктите намират приложение в:

  • излолация на високотемпературни пещи, фурни, тръби, комини;
  • противопожарни системи
  • високотемпературни уплътнения, набивки;
  • всички сектори на индустрията.